Udsugningssystem - Weller Basic Beautyline inkl. fjernbetjening

Varenummer: 570008

På lager

Bestillingsvare

Levering ca. 5 hverdage

Fri fragt på dette produkt!

Ekskl. moms: 5.599,00 kr Inkl. moms: 6.998,75 kr

Weller Basic Beauty Line udsugningssystem - renser luften for forurening, der opstår ved for f.eks. neglebehandlinger. De fleste akrylprodukter kan være irriterende for øjne, hud og åndedrætsorganer og give symptomer såsom eksem, tørre slimhinde og astma.

 Renser luften for farlige partikler

En enkel måde at løse dette problem med luftforurening i f.eks. neglesaloner er, at opsætte Weller Basic Beauty Line mobile udsugningssystem, der renser luften for farlige gasser og partikler som opstår ved f.eks. neglebehandlinger. Filtersystemet beskytter personalet mod de forurenende stoffer, der udsendes fra akryl og som opstår ved filing af negle. De små partikler, der er usynlige, men som forårsager de fleste sundhedsfarer, fanges effektivt og adskilles i partikelfilteret, separationsgraden er 99,97%. Gasserne elimineres effektivt med Weller Basic unikke filter, der garanterer en tilfredsstillende beskyttelse af både negleteknikere og kunder.

Max kapacitet m3/h - 150

Støjniveau (afstand 1 m) < 50 dB (A) 

Weller Basic Beauty Line kommer med en ekstra lang fleksibel arm på 1,5 meter. Maskinen har 4 hastigheder for bedste resultater. De to laveste hastigheder bruges til at optage dampe under behandlinger.  De to højeste hastigheder bruges ved filing til at opsamle støvpartikler.  

  • Ekstra lang fleksibel arm (1,5 m)
  • 4 hastigheder for bedste resultater
  • Mobil
  • Kræver ingen installering - klar til brug direkte fra kassen
  • Renser luften 99,97%
  • Beskytter mod farlige gasser og partikler
  • Tysk kvalitet og design

Da dette er en bestilingsvare tages den ikke retur.