Simplicité Polybase Opaque 15 ml.

Varenummer: 6766

På lager

15 ml. rækker til ca. 15 behandlinger.

 

Log ind for pris

Simplicité PolyDip PolyBase er en LED/UV hærdende base, der absorberer dyppepulvere. Du kan arbejde på alle fem negle med PolyBase, da det ikke tører før det er blevet hærded i lampen.

Simplicité PolyBase Opaque

Træt af at dine dipped franske negle er for gennemsigtige? Hvad siger du du så til en dipping Base som er dækkende og  forstærker farven i dine franske negle? Simplicité PolyBase Opaque er din hemmelighed til en total dækkende pink uden for meget fylde. Simplicité PolyBase Opaque er den eneste farvede Dipping Base på markedet. 

Se forskellen

Når du bruger Simplicité PolyBase Opaque, kan du se opaciteten med det samme. Simplicité PolyBase Opaque har samme styrke som vores Simplicité PolyBase Clear.

 

 

Simplicité PolyDip Systemet har taget dip systemer til et helt nyt niveau, der udnytter en helt ny oligomer teknologi. Den unikke lyshærdede teknologi er hurtigere end en traditionel dip systemer og holder kundernes negle stærke og sunde. Simplicité PolyDip Systemet kan bruges over tips eller på naturlig negle, den lette og fleksible følelse, pigment rigt pulver og hastigheden af arbejdet, gør det muligt at øge indtjening til negle teknikeren og øger salonens forretning.

  • Ny! Lys hærdende Dip System Technology
  • Helt lugtfri system
  • Et alsidigt dipsystem, der kan bruges til tip og overlays.

 

Se vejledning til en fransk Dipped her