Simplicité PolyDip Clear 40g - Powder

Varenummer: 6700

På lager

40g - Ca. 91 behandlinger

Log ind for pris

Simplicité PolyDip Clear er helt klart, og derfor perfekt til opbygning af neglen. Det klare pulver dækker neglen helt i kun ved kun 2 dyp. NSI introducerer en ny serie pulvere, der er specielt designet til at fungere med det enkle PolyDip Enhancement System. Disse pigment berigede pulvere kommer i en række nøgne, klar og rødme for en fejlfri fransk. Med kun to dipping-applikationer dækker farven helt til en langvarig manicure, som kunderne elsker.

Med den pludselige tilbagevenden af en gammel teknik med brug af traditionelle cyanoacrylat dip systemer, ønskede vi at bringe denne idé ind i den lys hærdende æra. Vi kalder det Simplicité, fordi det er let at bruge, let at fjerne eller reparere en naturlig negl. Alle disse muligheder for services giver øget indtjening til negle teknikeren og øger salonens forretning.

Simplicité er en unik blanding af NSIs eksklusive produkter og det indeholder vitamin C & E, det er en generation af gel. Denne negle teknik passer mellem det permanente gellak marked og den traditionelle negle service såsom Attraction akryl eller Balance Gels. Simplicité PolyDip System har hævet negle dip systemer til et helt nyt niveau. Den unikke lys hærdende teknologi giver en hurtigere service og holder kundens negle stærkere og sundere.

Traditionelle cyanoacrylat dip systemer bruger gammel teknologi og gamle teknikker. Simplicité er en helt ny teknologi inden for denne type system. Med Simplicité PolyDip System, kan du arbejde på en hel hånd på samme tid, da der ikke er risiko for at produktet tørrer. Dette lugtfri system kan bruges på den naturlige negl og på tips, og halvere herved den traditionelle salon service tid! Det er den perfekte ekstra negle behandling til enhver salon og SPA, som ønsker at tilføje en ekstra let og lugtfri service.