NSI Videreuddannelse Attraction Acrylic system

Varenummer: K103

På lager

Ekskl. moms: 4.995,00 kr Inkl. moms: 6.243,75 kr

 Akryl er et system der har fandtes i over 50 år og som giver dig store muligheder for at skulpturere flotte, glatte og velformede negle. Du lærer at lave kunstnegle med akryl pulver og væske. Akryl er et to komponent system, hvor det er vigtigt at lære hvordan du blander produkterne på penslen og hvordan produkterne fungere i praksis ud fra naturnegle, temperatur og miljøet du arbejder i.

På kurset bruger vi tid på at lære at bruge produkterne rigtigt og praktisere rigtig fileteknik inden du begynder på en naturlig negl, når du føler dig tryg går vi over til at øve på modeller.

NSI er unik på markedet for at producere alle sine akryl produkter på egen fabrik, der ligger i Philadelphia, USA. Dette sikrer og giver dig garanti for, at du arbejder med de bedste produkter, udviklet af omhyggeligt sammensatte opskrifter og fra de bedste ingredienser. Alle produkter er mærket med et specifikt fabrikationsnummer, batchnummer og mærket med international mærkning.

Forudsætninger

 Der kræves at du er certificeret negletekniker i Balance Gel System

Antal dage

 Uddannelsen består af 4 dage opdelt i 3 kursusdage og en eksamens dag. Du skal min. deltage i 3 træningsdage. Du skal have lavet mindst 10 naturlig negl, 10 forlængelser på tipper og 10 forlængelser på skabelon. Der er normalt en uge imellem hver kursusdag, som du bruger til at øve dig.

Timer

 6-8 timer

 Antal deltagere

 Maksimalt 8 deltagere pr. uddannelse.

 Pris

 4.995 kr. ex moms (6.243,75 inkl. moms) inkl.  startkit til en værdi på 1.799 kr. ex. moms (2.248,75 kr. inkl. moms) og eksamen

Medbring: 1 model efter aftale

Fri adgang til træningsdage.

Der vil være let forplejning under kursusdage

Teoretisk og praktisk eksamen senest 9 måneder efter kursusstart.

På kurset lærer du:

 ● Produktkendskab

● Forstærkning af egen negl

● Permanent fransk manicure

● Valg af facon

● Forlængelse med tip og skabelon