NSI Uddannelse

 

Klik på nedennævnte links for at læse mere om de enkelte kurser

 

Certificeret negletekniker Uddannelse

Videreuddannelse

Polish Pro Gellak Kursus

Simplicité dip in system Kursus

Come on over Kurser

Rubber Base Kursus

Balance LED/UV PolyPaste Kursus

Nail Art Kurser

Tech-Gel Glitter Base Kursus

Babyboomer Kursus

Art

På NSI Danmark Training Academy er der noget for enhver smag. Vores negleuddannelser spænder fra basis kursus i akryl og/eller gel til avancerede gel polish kurser.
NSI’s Training Academy finder du i Nordjylland, på Fyn og på Sjælland, alle har fuldt udstyret trænings faciliteter, hvor vi tilbyder et omfattende udvalg af negleuddannelser for alle, der ønsker at starte deres karriere i branchen, ønsker at forbedre deres færdigheder eller den negle-træning, de allerede har.
Alle vores negleuddannelser er certificeret af NSI Nails USA og vores undervisere har mange års erfaring indenfor negle industrien, så du behøver ikke bekymre dig om kvaliteten af ​​undervisningen på NSI.
Kurser varer fra 1 til 5 dage plus træningsdage og varierer i krav til kursistens forudgående kompetencer. Nogle neglekurser kræver ingen erfaring, mens nogle vil kræve, at du allerede har gennemført et grundkursus i det område, du ønsker at studere.

Din garanti 

Vores kurser
 
Hver uddannelse/kursus er specialiseret for fagfolk og omhyggeligt udformet til at give dig en bred viden. Vi arbejder udelukkende med sikre og godkendte produkter. . Vi yder fuld produktgaranti under forudsætning af, at man bruger vores NSI Dual Cure lampe. Vores undervisere videreuddannes kontinuerligt for at kunne give dig de nyeste teknikker, så du i mange år kan arbejde mere kreativt og effektivt. Der vil være flere uddannelsesniveauer, der spænder fra kurser til nybegynderen og til den avanceret negletekniker.

Træningsdage
 
Uddannelsen af ​​den certificerede negletekniker er opdelt i moduler, hvor man kommer og øver mellem kursus dage. Du øver hjemme og på træningsdage på akademiet. På træningsdage kan du selv medbringe en model eller bruge negletipper til at øve dig på. På alle basis uddannelser skal du som minimum gennemføre 5 træningsdage med underviser, hvor du kan stille spørgsmål og forbedre dine teknikker og hastigheder. Du er velkommen til så mange træningsdage, som du føler du har brug for inden eksamen. Som udgangspunkt vil der være træningsdage hver torsdag. Tjek vores kalender for den næste ledige træningsdag, der passer dig. Der vil du også findes andre uddannelser/kurser så som Simplicité poly-dip, Polish pro, el-fil og meget mere.

Vores undervisere
 
Vores undervisere på trænings akademiet har mange års erfaring som negletekniker og er alle certificeret NSI Educators, trænet og eksamineret af NSI University. Alle er dygtige til at undervise og formidle deres viden, vi lægger stor vægt på uddannelse, så alle studerende får mest muligt ud af deres uddannelse.

Kursus
 
Kurser inkludere produkter til hele uddannelsen og træning. Disse produkter er efter endt kursus kursistens. Du får også et solidt kompendium, som du kan bruge i din salon som et opslagsværktøj. Kursusmaterialet er meget informationsrigt og letlæselig. Som udgangspunkt kan kursusmateriale leveres dansk og engelsk. Alle klasser til den certificerede negletekniker uddannelse er små, med højst 8 kursister, så vi kan give dig den bedste støtte under din uddannelse. Din underviser vil altid være i undervisningslokalet for at se til at alt forløber efter reglerne, så du arbejder sikkert og effektivt. Støtten slutter ikke i undervisningslokalet. Vi holder kontakten via e-mail, Facebook, telefon eller hvad der passer dig. Ind i mellem kursusdage vil der være tid til at øve i din egen salon eller hjemme, vi anbefaler at man øver sig så meget som muligt i mellem hver kursusdag, da dette ofte vil give anledning til spørgsmål eller områder hvor du har brug for mere information og hjælp, dette kan du få ved at tilmelde dig vores træningsdage, hvor din underviser vil være tilstede og hjælpe dig. Der er forplejning under alle kursusdage. 
 
Eksamen
 
Uddannelsen afsluttes med eksamen, bestående af en teoretisk og en praktisk prøve. Du tilmelder dig via vores online bookingsystem, når du føler dig klar, dog skal eksamen tages senest 9 måneder efter startdato. Hvis du ikke består eksamen, har du mulighed for at gå op til en re-eksamen. Vores mål er at du skal være stolt af dit eksamensbevis, når du får det, så du føler du kan lave smukke negle, du er en dygtig negletekniker og har arbejdet hårdt for at få dit eksamensbevis.
 

Tilmelding

 Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 5366 1664, for hjælp til den uddannelse der passer bedst til dig. Tilmelding kan ske pr. telefon og online via vores 2 Training Academys.

Alle priser er ex. moms.

 Bekræftelse og betaling

Ved tilmelding og betaling af depositum til et eller flere kurser, sender vi dig en bekræftelse på tilmeldingen og en faktura på det samlede kursusbeløb. Ønskes finansiering er dette også en mulighed. Dog skal et eller to dags kurser, betales fuldt med det samme ved tilmelding. Depositum refunderes ikke og det resterende kursusbeløb forfalder til betaling 30 dage inden kursusstart. Din kursustilmelding er bindende.

 Afmelding

 Skulle der opstå den uheldige situation, hvor du må afmelde dit kursus, gælder følgende betingelser. Ved afmelding inden 21 dage før kursusstart refundere vi 75% af kursusbeløbet. Ved afmelding mellem 8 og 20 dage før kursusstart refunderer vi 25% af kursusbeløbet og ved senere afmelding eller manglende fremmøde vil der ikke ske nogen refusion.

Alle afmeldinger skal ske skriftligt til det pågældende Training Academy.

Man kan overdrage pladsen til en anden, i dette tilfælde skal dette ske ved skriftlig henvendelse senest dagen før.

NSI Denmark forbeholder sig retten til at aflyse eller flytte kurser, som følge af uforudsete hændelser, som f.eks. sygdom, eller manglende deltagerantal. Sker dette kan du kræve det fulde kursusbeløb refunderet.

Skulle du blive forhindret i at møde op ved kursusstart pga. akut sygdom eller andet, kan vi tilbyde dig et nyt kursus til 20% af det oprindeligt betalte kursusbeløb. Skulle du blive syg under et kursusforløb, forsøger vi at finde en plads til dig på et andet kursus ved hele tabte kursusdage.

 Finansiering

 Har du behov for at betale kursusbeløbet over mindre rater, tilbyder vi dig også muligheden for at betale dette.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til NSI Nails kurser og til et helt fantastisk netværk at kollegaer i hele verdenen.
 
Med venlig hilsen
NSI Danmark ApS

 

PRISER

Kursus

Pris fra

Certificeret negletekniker Balance LED/UV PolyPaste

kr. 9.995,00

Certificeret negletekniker Balance gel system

kr. 9.995,00

Certificeret negletekniker Attraction Acrylic system

kr. 9.195,00

Videreuddannelse Attraction Acrylic system

kr. 4.995,00

Videreuddannelse Balance gel system

kr. 5.995,00

Polish Pro Gellak kursus

kr. 1.495,00

Simplicité dip in system kursus (lille pakke)

kr. 1.495,00

Simplicité dip in system kursus (Stor pakke)

kr. 1.995,00

Come on over Balance gel system kursus

kr. 3.995,00

Come on over Attraction Acrylic system kursus

kr. 3.495,00

Secrets Nail Art kursus

kr. 1.995,00

Stiletto kursus

kr. 1.995,00

Basic Design Nail Art kursus Begyndere

Kr.    799,00

Basic Design Nail Art kursus Øvede

Kr.    799,00

Basic Design Nail Art kursus Master

Kr.    799,00

3D Design Nail Art kursus Begyndere

Kr.    799,00

3D Design Nail Art kursus Øvede

Kr.    799,00

3D Design Nail Art kursus Master

Kr.    799,00

Tech-Gel Glitter Kursus

Kr. 1.899,00

Balance Gel Baby Boomer Kursus

 

Kr. 1.499,00

 

 

Alle priser er ex. moms.

 

Vi tilbyder 10% rabat på alle NSI produkter på kursus- og træningsdage