NSI Come on over Balance gel system kursus

Varenummer: K107

På lager

Ekskl. moms: 3.995,00 kr Inkl. moms: 4.993,75 kr

Dette kursus er til dig der allerede arbejder med gel og har en godkendt uddannelse i et gelsystem, men ønsker at øge dine kundskaber og lære hvordan NSI Balance system fungerer.

Gel er et system, der ofte bruges i dag, især hvis du vil arbejde i et SPA miljø, fordi systemet er lugtfri. Derudover er gel selvnivellerende, fleksibel og meget holdbar. Du kan skræddersy negle, der føles som kundens egne. NSI har skabt et af markedets førende one-stage gels med flere nuancer af hvid gel til en perfekt fransk manicure og flere permanente farver. Du kan nemt uden slidsomt filning give dine kunder et meget naturligt resultat.

NSI er unik på markedet for at producere alle sine gel produkter på egen fabrik, der ligger i Philadelphia, USA. Dette sikrer og giver dig garanti for, at du arbejder med de bedste produkter, udviklet af omhyggeligt sammensatte opskrifter og fra de bedste ingredienser. Alle produkter er mærket med et specifikt fabrikationsnummer, batchnummer og mærket med international mærkning.

Forudsætninger

 Der kræves at du er certificeret negletekniker i gel.

Antal dage

 Uddannelsen består af 1 kursusdag og 1 eksamens dag. Du skal min. deltage i 2 træningsdage.

Timer

 7 timer

 Antal deltagere

 Maksimalt 8 deltagere pr. uddannelse.

 Pris

 3.995 kr. ex moms (4.993,75 inkl. moms) inkl.  startkit til en værdi på 3.316 kr. ex. moms ( 4.145 kr. inkl. moms) og eksamen

Medbring: værktøj og pensler

Fri adgang til træningsdage.

Der vil være let forplejning under kursusdage

Teoretisk og praktisk eksamen senest 1 måned efter kursusstart.

På kurset lærer du:

 ● Produktkendskab NSI

● Forstærkning af egen negl

● Anvendelse af tipper

● Skulptur på skabelon

● Permanent fransk manicure

● Problemløsning