NSI Certificeret negletekniker Balance gel system

Varenummer: K001

Ikke på lager

Ekskl. moms: 9.995,00 kr Inkl. moms: 12.493,75 kr

Gel er et system, der ofte bruges i dag, især hvis du vil arbejde i et SPA miljø, fordi systemet er lugtfri. Derudover er gel selvnivellerende, fleksibel og meget holdbar. Du kan skræddersy negle, der føles som kundens egne. NSI har skabt et af markedets førende one-stage gels med flere nuancer af hvid gel til en perfekt fransk manicure og flere permanente farver. Du kan nemt uden omstændig og tidskrævende filning give dine kunder et meget naturligt resultat.

På kurset lægger vi vægt på, at du mestre de forskellige gel´s og at du kan lave en perfekt smileline på en fransk manicure. Korrekte fileteknikker er et must og først når du føler dig tryg ved filning bruger vi modeller.

NSI producerer alle sine gel produkter på egen fabrik, der ligger i Philadelphia USA, hvilket er unikt i branchen. Dette sikrer og giver dig garanti for, at du arbejder med de bedste produkter, udviklet af omhyggeligt sammensatte opskrifter og fra de bedste ingredienser. Alle produkter er mærket med et specifikt fabrikationsnummer, batchnummer og mærket med international mærkning. Dette sikre sporbarhed, og giver dig en unik mulighed for hjælp i forbindelse med produkt relaterede spørgsmål.

Forudsætninger

 Der kræves ingen forudsætninger for denne uddannelse

Antal dage

 Uddannelsen består af 6 dage opdelt i 5 kursusdage og en eksamens dag. Du skal min. deltage i 5 træningsdage. Du skal have lavet mindst 10 naturlig negl, 10 forlængelser på tipper og 10 forlængelser på skabelon. Der er normalt en uge imellem hver kursusdag, som du bruger til at øve dig.

Timer

 6-8 timer

Antal deltagere

 Maksimalt 8 deltagere pr. uddannelse.

Pris

 9.995 kr. ex moms (12.493,75 inkl. moms) inkl.  startkit til en værdi på 3.316 kr. ex. moms (4.145 kr. inkl. moms) og eksamen

Medbring: 1 model efter aftale

Fri adgang til træningsdage.

Der vil være let forplejning under kursusdage

Teoretisk og praktisk eksamen senest 9 måneder efter kursusstart.

Når du har bestået eksamen er du international godkendt negletekniker

På kurset lærer du:

 ● Neglens opbygning

● Hygiejne og kundepleje

● Produktkendskab

● Negle sygdomme og lidelser

● Forstærkning af egen negl

 ● Permanent fransk manicure

● Enkel manicure

● Fileteknikker

● Valg af facon

● Forlængelse med tip og skabelon