Endurance Fil 150/150

Varenummer: 3605

På lager

Log ind for pris
  • Buy 50 for 450 (11,25 kr incl. tax) og spar 10%

NSI Endurance-neglefil er en revolutionerende fil, der varer 4 gange længere end den gennemsnitlige fil og er yderst effektiv til hurtig produktreduktion, og dermed letter det negle teknikerens arbejde. 150/150 filen er fremragende til forsigtigt at forme den færdig forlængelse.

  • Brug den lige kant af filen til at forme og definere sidevægge og forlængelseskanten, mens halvmånekanten gør det nemmere og mere behageligt for klienten at afretning af neglebåndet.
  • Kan desinficeres fuldstændigt i 10 minutter med total nedsænkning i eller sprayet med et EPA-hospitalsgrad desinfektionsmiddel, der opfylder de højeste standarder for salon hygiejne.
  • Forskellige korn størrelser gør Endurance Filer fremragende til alle neglebehandlinger; naturlig negle, gels, wraps, akryl og pedicure.

Q: Er Endurance 150/150-filen egnet til brug på den naturlige negl?

A: Nej. Endurance 150/150-filen, når den bruges på den naturlige negl, vil den beskadige og svække neglepladen, som er grundlaget for enhver neglebehandling. Jo lavere nummer (korn størrelse) jo mere slibende bliver filen. En 180 korns fil eller højere er egnet til brug på den naturlige negl.